Blindimi i Tiranës më datë 6, Berisha jep ‘porositë’ e protestës: Hapini dyert e shtëpive demokratëve më datë 5

30 Nëntor 2022, 20:40

Ish kryeministri Sali Berisha ka dhënë porositë e protestës më datë 6 dhjetor. Duke marrë shkasë nga blindimi dhe masave të rrepta në Tiranë, Berisha udhëzoi protestuesit që të hapin dyert demokratëve në Tiranë më datë 5 dhjetor në mënyrë që të nesërmen të protestojnë.

 

Kategori të tjera