Çfarë e SHQETËSON zonjën nga Burreli: LUFTA e tretë Botërore do VIJ nga Kosova

2 Korrik, 10:36

Një zonjë nga Burreli telefonoi në emisionin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv dhe kishte një shqetësim. Ajo pyeti me ironi a kemi President dhe Kryeministër pasi sipas saj ata po punojnë për Kosovën dhe Botën e jo për Shqipërinë. Zonja thotë se Lufta e Tretë Botërore do të vij nga Kosova.

Programe të tjera

Shiko të gjitha