Çfarë po e rrezikon familjen shqiptare? Merr pjesë në Konventën e tretë ‘Pro Familjes & Jetës’

23 Shkurt, 12:45

Familja e bashkuar është një ndër elementet kyç të një shoqërie të shëndetshme dhe funksionale. Një familje e bashkuar ndihmon në zhvillimin e personalitetit dhe moralit të fëmijëve si dhe ndihmon në krijimin e një mjedisi të sigurt dhe të dashur për të gjithë anëtarët e saj. Në studion e “Rreze Dielli” pedagogu Xhonatan Pano flet për rëndësinë në ditët e sotme të një familje të shëndetshme… çfarë po e rrezikon familjen shqiptare sot? Ai fton të gjithë ata që kanë dëshirë të marrin pjesë në Konventën e 3-të të Familjes me temën “Së bashku qëndrojmë” një ngjarje e rëndësishme ndërkombëtare organizuar nga Koalicioni Shqiptar Pro Familjes & Jetës, një mbështetje e rëndësishme në betejën e vlerave të mbrojtjes së familjes, lirisë dhe traditës.