Çfarë t’i dhuroni dikujt për mbarësi dhe shtëpi të re / Njihuni me bimën e veçantë

15 Maj, 13:59

Bonsai, ose 'Pema e Jetës' domethëniet e pemës në miniaturë, si të kujdesemi për të dhe kujt duhet t'ia dhurojmë? Ne studion e “Rreze Dielli” flasim me Marsida Bushi, eksperte nga Oazi i Gjelbër e cila na jep disa këshilla në lidhje me kujdesin e bimëve si bonsai, gjithashtu ndalemi në lulet dhe kuptimin e tyre, si të dhurojmë të duhurat sipas rasteve…