Dashuria e Suela Bakos & Romir Zallës: Të kam te xhepi im i vogël

4 Shkurt 2023, 22:39


Përqafimi i nënës me vajzën e saj do të jetë kulmi i dashurisë sot në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin.
Suela Bako, aktorja dhe regjisorja e njohur ndan emocionet e jetës si asnjëherë më parë, përballë vajzës së saj.
Kaltrin Zalla, bija e aktorëve të njohur na tregon anën e bukur të të rinjve që duan të mësojnë e të luftojnë për të ardhmen e tyre.
Na ndiqni sot , ora 21:00 në “Report tv” për tu mbushur me dashuri e ndjenja të bukura