Destinacioni më i ri i pazbuluar në Shqipëri, ja ku ndodhet / Turizmi, si do jenë çmimet këtë vit?

18 Qershor, 13:50

Shqipëria është një tokë e mbushur plot surpriza dhe e aftë për të mahnitur turistët e shumtë, të cilët po shtohen vit pas viti. E gjendur mes maleve dhe detit, Shqipëria është një vend ku mund të ngelesh pa fjalë nga panoramat e saj natyrore. Peisazhe shumëngjyrëshe, liqene, male të larta, lumenj, lugina, dete...kjo është panorama që ofron Shqipëria për çdo turist të huaj që dëshiron të eksplorojë një vend të panjohur më parë. Bukuritë e rralla natyrore vinë të gërshetuara me trashëgiminë kulturore dhe atë historike, por dhe traditat mikpritëse të shqiptarëve. Në studion e "Rreze Dielli" flasim me Flora Xhemani Baba, konsulente udhëtimesh, themeluese e Revistës Travel dhe Fisnik Muça, guidë e turizmit malor, Shqipëria turistike, destinacionet më të bukura të vendit nga veriu në jug. Si jemi me rritjen e çmimeve, a përputhen me shërbimin? Çfarë rekomandojnë panelistët tanë për pushimet familjare të vendasve, cilat janë destinacionet më ekonomike?