Disa këshilla se si të ndryshojmë shtëpinë me pak para

9 Korrik, 12:04

Të gjithë kemi dëshirë që të bëjmë ndryshime herë pas here në shtëpinë tonë, mirëpo jo gjithmonë kemi mundësi të shpenzojmë për këtë. Megjithatë sipas arkitektes Agisa Xhemalaj, e cila në një intervistë në ‘’ Rreze Dielli’’ tregoi disa mënyra se si ti bëjmë ndryshimet me pak para në shtëpi. Ajo thotë se janë disa detajet, si mënyra e lyerjes, ngjyrat e përzgjedhura, apo disa sende si tapeti, që bëjnë ndryshime të dukshme në shtëpinë tonë, dhe këto mund ti bëjmë herë pas here duke mos shpenzuar shumë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha