Djali i kishte VDEKUR ushtar, Dëshmitarët e Jehovait i thoshin nënës: Mos QAJ se….

6 Korrik, 10:32

Tjetër denoncim për sektin e Dëshmitarëve të Jehovait vjen në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Një zotëri tregoi historinë e një zonje që djali i kishte vdekur ushtar dhe përfaqësuesit e këtij sekti i thoshin që mos të qante se djali do i ringjallej. Për zotërinë Dëshmitarët e Jehovait janë rrezik.

Programe të tjera

Shiko të gjitha