E rrallë | Nga Shkupi në Mekë me biçikletë, 57-vjeçari 4000 km për të kapur Haxhin

5 Prill, 14:08

Me biçikletë për në Mekë! 57-vjeçari Qamuran Hirda, i shoqëruar nga shoku i tij Adem Ajiç, do të udhëtojë nga Shkupi në Mekë me biçikletë. Në një lidhje skype për “Rreze Dielli” nga Shkupi Qamuran Hirda thotë se udhëtimi për në Haxhë pritet të zgjasë dy muaj, ndërsa pritet të udhëtojë me biçikletë rreth 4.000 kilometra, ku tregon se ndalesa e vetme do të ndodhë për shkaqe sigurie në Siri dhe nga Jordania do të vijojnë më pas udhëtimin për destinacionin e fundit, Mekë. Ai rrëfen arsyet se përse ka vendosur që të realizoje këtë udhëtim të shenjtë, të vështirë, sfidues, por dhe të bukur me biçikletë.