Ermira shuplakë burrave: Si ndiheni kur jeni përgjegjës për jetën e vajzave?

18 Mars 2023, 20:07

Momente të vyera dhe fjalë zemre do të mbizotërojnë sonte në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin. Botuesja e njohur Arlinda Dudaj, me librat pjesë të botës së saj tregon çastet më kulminante të jetës. Xhoi Jakaj tregon rrugëtimin e saj në fushat e jetës dhe ka një surprizë për të bijën, Oriola Marashi. Mos harroni të na ndiqni sonte në Report tv, ora 21:00 për tu mbushur me emocione, por edhe për të marrë mesazhe jete.