Hate Ora, artizanja kuksiane punon qilima për të huajt: Ka shumë interes nga turistët gjermanë dhe italianë

19 Gusht, 17:07

Hate Ora është një ndër artizanet më të vjetra në Kukës që punon sixhade e qilimë me motive të ndryshme. Gjithnjë e më shumë është rritur interesi për punimet e dorës, kryesisht nga turistët e huaj që vizitojnë Kukësin këtë sezon. Hatja, në intervistë për Report TV, tregon se ka shumë porosi nga gjermanët e italianët