Ja nuk bëtë një djalë, përgjigja epike e nënës: Kemi 3 vajza të mençura sa 6 djem

28 Janar 2023, 22:33

Një kombinim si asnjëherë më parë i një regjisoreje dhe një pedagogeje gjuhësie këtë të shtunë në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin. Driada Dervishi ndan me publikun jetën e saj të rrëfyer si asnjëherë më parë. Elsa Skënderi, me buzëqeshje në çdo moment na tregon brendësinë e zemrës dhe momentet e saj më të vyera. Sonte në ekranin e Report tv, ora 21:00, mos iu ndani 2 vajzave që do të ndriçojnë ekranin me mirësinë e tyre.