Kjo komshia pse nuk më fton? Ilirjana Basha “akuzon” Ermirën në emisionin e saj

18 Shkurt 2023, 22:55

Një dyshe e emocioneve të forta, do të jetë puntatën e kësaj të shtune në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin. Një ditë pas pavarësisë së Kosovës, Ilirjana Loxha Basha tregon mënyrën e saj të bashkimit të Shqipërisë e Kosovës dhe tregon ëndrrën ende të parealizuar. Shkrimtarja Rita Petro tregon anët e saj më etë ndjeshme, por dhe forcën që ka treguar përballë sfidave të mëdha të jetës. Na ndiqni të shtunën, ora 21:00, në ekranin e Report tv për tu mbushur me dashuri, frymëzim e për të marrë dozën e duhur të mirësisë.