Lindi në Itali, i riu shqiptar kthehet në Berat: Shtëpinë e stërgjyshërve e shndërrova në restorant, s’ka më mirë se të kontribuosh në vendin tënd

31 Maj, 17:41

Lindur dhe rritur në Itali, Kristian Kondi është një i ri nga Berati që u kthye në shtëpinë e të parëve për ta shndërruar në restorant. Ka vendosur të jetojë në Shqipëri, ndërsa jep një mesazh interesant për të rinjtë që po largohen në emigrim.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha