Magjike | Mësuesi i tangos së Richard Gere, argjentinasi i mëson Nikit hapat bazë të tangos

16 Maj, 13:06

Vetëm dje në Tiranë ka mbërritur mjeshtri argjentinas i tangos Maximiliano Paradiso, multiartist me përvojë, life designer, balerin, koreograf, mësues vallëzimi, Drejtor Artistik i kompanisë argëtuese ‘Bar/Studio’ me përvojë në industrinë e argëtimit. Ai është një profesionist në vallëzim si koreograf në kërcimet latine dhe bashkëkohore gjithashtu mësues/trajner i stilit të ‘StreetTango’, ku ndër të tjera ka qenë mësuesi personal i Richard Gere dhe Pamela Anderson. I shoqëruar në studion e “Rreze Dielli” nga instruktorja e Tangos Olta Canka, së bashku performojnë një tango magjike si dhe tregojnë disa hapa bazë të thjeshta kërcimi që çdokush mund t’i perfeksionojë vetë në shtëpi dhe në çdo ambjent dëfrimi.