Mbrojtja ndaj ndërhyrjeve të huaja dhe ‘lufta’ kibernetike, në Tiranë diskutohen sfidat madhore të sigurisë

5 Dhjetor 2022, 21:29

Përballimi i sfidave të përbashkëta që vijnë nga ndërhyrje të palëve të treta, në vendet e BE por në veçanti në ato të Ballkanit Perëndimor dhe siguria kibernetike është një prej 4 shtyllave të do të marrë vëmendjen e Samitit të nesërm në Tiranë. 

Kategori të tjera