Nga 230 mijë euro VILA tek SHKOLLIMI i fëmijëve, Zonja SKANON pasurinë: Me rroga deputeti e bënë ?

13 Korrik, 10:20

“Demokraci baraz me hajdutëri”. Ky ishte qëndrimi i një zonje që telefonoi mëngjesin e sotëm në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Telefonuesja bëri skanerin e pasurive të politikanëve dhe bëri pyetjen ironike” Mos vallë e kanë bërë vetëm me rrogën e deputetit?

Programe të tjera

Shiko të gjitha