Nga Vjena e Berlni në Tiranë, historiku i samiteve ndër vite

5 Dhjetor 2022, 21:17

Samiti i Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor i cili do të mbahet për herë të parë në Tiranë do të jetë i radhës pas 13 konferencash takimesh e samitesh të mbajtura çdo vit që prej 2013-tës, KU në Vjenë u mbajt konferenca e Frontex-it për Ballkanin Perëndimor rreth krizës së refugjatëve.

Kategori të tjera