Nisma për maska falas, arkitektja Dea Buza: Shoh solidarizim, njerëzit po punojnë nga shtëpia

30 Mars, 12:56

Kur e gjithë bota po përpiqet të mos gjunjëzohet përballë virusit vdekjeprurës Covid 19, solidariteti dhe humanizmi janë ata që po e mbajnë njerëzimin të bashkuar me qëllimin e vetëm: Për të shpëtuar jetë. Të gjithë po përpiqen të bëjnë aq sa munden në këtë luftë, për ti ardhur në ndihmë atyre që ndodhen në vijën e parë të frontit:mjekëve. Arkitekja Dea Buza flet per nismen e saj.

Programe të tjera

Shiko të gjitha