Njëri te sheshi Skënderbej e tjetri tek ai i Flamurit, mendimi HORROR: Duhen VARUR të dy

30 Qershor, 10:21

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues kishte një mendim pak të frikshëm nisur edhe nga ajo se çfarë ka thënë ish-kryeministrti Berisha. Zotëria tha se Rama dhe Berisha duhen varur të dy njëri te sheshi Skënderbej e tjetri tek sheshi Flamurit. Por më pas shtoi se nëse tregojnë pasurinë do t’i falte.

Programe të tjera

Shiko të gjitha