Njihuni me 39-vjeçarin nga Zadrima që mbarështon 40 mijë shpendë në vit: Në fillim më shihnin me përbuzje! Synoj të hak një kompleks

21 Dhjetor 2022, 15:49

Në Zadrimë të Lezhës, 39-vjeçari Lek Pemaj ia ka dalë të ngre pa asnjë mbështetje një fermë me 40 mijë shpendë, kryesisht mbarështon gjelat e detit, të cilët janë mjaft fitimprurës. Ai flet me pasion për punën e tij dhe thotë se është i kënaqur.