N’kohë- ‘Çmenden’ turistët te Nëndetsja 105 në Llaman (26 gusht 2023)

26 Gusht, 20:08

N’kohë- Llaman, në plazhin e veçantë të Nëndetëses 105. Një destinacion dedikuar turizmit dhe disa intervista nga gazetari Ermal Qori!