Kamër e fshehtë/ shpërthen moderatorja: Duhet tmë paguani…

3 Qershor 2023, 20:35

Në kurthin e kamerës së fshehtë. Moderatorja Anila Cela në një intervistë pa doreza dhe shumë humor. “N'kohë” një emision nga gazetari Ermal Qori.Show less