N’kohë- Valbona Halili ndez atmosferën. Çfarë ndodhi në bllok? (27 maj 2023)

27 Maj 2023, 20:29

Valbona Halili thyen heshtjen. Këngët e reja, bashkpunimi dhe disa të fshehta në rrugëtimin muzikor. Shumë këngë dhe një intervistë në mesnatë me gazetarin Ermal Qori.