Me skaf dhe jeep, shokohen turistët te Rana e Hedhun (12 gusht 2023)

12 Gusht, 20:27 | Përditesimi i fundit: 2023-08-13 06:57:37

Destinacioni i zgjedhur nga gazetari Ermal Qori është ‘Rana e hedhun’ në Lezhë. Turistët dhe një itenerar informues me drejtorin e turizimit të bashkisë, Renaldo Xhani.