Ndodh e papritura, gazetari ndalohet në rrugë, foto dhe intervistë me ‘Dritëhije’ (15 shtator 2023)

15 Shtator 2023, 20:14

Brian Hoxha i njohur ndryshe në rrjete sociale me emrin ‘Dritëhije’ në një intervistë ndryshe në emisionin N’kohë