N'Kohë - Favore seksuale në punë? Gazetarja plas bombën (18 shkurt 2023)

18 Shkurt 2023, 20:09 | Përditesimi i fundit: 2023-02-18 20:29:37

20 vite në media, gazetarja Blerta Tafani tregon sfidat e rrugëtimit të saj si spikere lajmesh. Jeta mes profesionit dhe këmbnguljes për të ruajtur imazhin pozitiv. Një intervistë në autobus me gazetarin Ermal Qori