N’kohë- Historia e veçantë e fanses që u dashurua në Radio, rrëfen Gazmend Agaj (04 mars 2023)

4 Mars 2023, 20:26

Radio e viteve 90 dhe magjia e saj. Gazmend Agaj, një ndër zërat më brilant të radios kujton rrugëtimin e tij 30-vjeçar si gazetar. Intervistë e realizuar nga gazetari Ermal Qori në emisionin N’kohë