N’kohë- Van Dami në film Shqiptar? Historia që po bën bujë në SHBA, Bardhoci zbulon gjithçka… (01 prill 2023)

1 Prill 2023, 20:12 | Përditesimi i fundit: 2023-04-01 22:56:33

Nga mjeshtëria e “Mundies” tek filmi me aktorët hollivudian. Fatmir Bardhoci zbulon projektin filmik Shqipëtar ku do të marrë pjesë, aktorët e njohur Jean clode van damme dhe Eric Roberts. Një intervist nga gazetari Ermal Qorri