Nuk po dobësoheni dot? Merrni peshë në bark dhe ije? Kujdes fajin e kanë hormonet, ja çfarë të bëni

23 Shkurt, 14:05

Mbipesha tek gratë dhe shëndeti hormonal i tyre në kohët e sotme…Ndjeheni të fryrë, të acaruara, apo thjeshtë jo në formë të mirë? Jeni të lodhur, keni pagjumësi, dhimbje koke, shtoni në peshë pa e kuptur apo keni vështirësi në rënie nga pesha, vëreni ndryshime në lëkurë dhe në flokët tuaja? Shkaku i të gjitha këtyre mund të jete një ç’ekuilibër i hormoneve tuaja. Disbalancat hormonale janë problematika të cilat nuk duhen neglizhuar, pasi pasojat mund të jenë të ndryshme. Me Adja Angjeli - mentore shëndeti, çertifikuar për shëndetin hormonal, flasim për mbipeshën tek gratë lidhur me hormonet, si të kuptojmë që kemi një problem hormonal, cilat janë shenjat dhe simptomat, dhe si të rikthejmë balancat për një jetë sa më të shëndetshme.