Nutricionistja nga Italia tregon 10 mënyra për të jetuar shëndetshëm

3 Shkurt 2023, 13:38

 

Suela Plaka përveç angazhimit të saj në politikë prej shumë vitesh punon në Qendra shëndetësore, ku merret me Promovimin e Shëndetit Publik dhe si profesioniste e lirë në një studio Nutricionizmi. E pyetur për sfidat më të mëdha për ushqyerjen e shendetshme nutricionistja theksoi se sot “fjala dietë është zëvendësuar me stil jetese” dhe të gjithë duhet të përpiqemi të kemi një jetë të ekuilibruar dhe të shëndetshme përmes 10 hapave të suksesshme nga aktiviteti sportiv, konsumimi i ujit tek ushqimi me fruta dhe perime të sezonit…Show less