Pa Gjurmë gjen 41-vjecarin nga Tepelena/ Nëna e Llakës: "E lumtur dhe e helmuar, e paskam gjallë në burg"

12 Nëntor 2020, 17:21

Pëllumbi prej muajit shkurt, vuan dënimin në një burg në Iraklio, në Kretë të Greqisë për shkak të përfshirjes në shitjen e lëndëve narkotike. Ky informacion mbërriti menjëherë pas denoncimit  në “Pa Gjurmë” nga një dëshmitarë i cili kishe jetuar në një shtepi me Pëllumbin.

Programe të tjera

Shiko të gjitha