Parashikimi i horoskopit javor nga astrologu Jorgo Pulla

30 Janar 2023, 11:26

''Një javë intensive me shumë zhvillime”, parashikimi i yjeve sipas astrologut Jorgo Pulla: Ja cilat do jenë shenjat më të favorizuara të muajit Shkurt Në emisionin “Rreze Dielli” në Report Tv, astrologu i njohur Jorgo Pulla u ndal në parashikimin javor si dhe në datat më të rëndësishme të muajit Shkurt për 12 shenjat e zodiakut. Edhe pse muaji Shkurt është një muaj më i shkurtër, në aspektin astrologjik do të jetë më i gjatë në çështjet që do të ndodhin – u shpreh astrologu Jorgo Pulla. Pikërisht në data të caktuara ky muaj është një muaj që i jep më tepër rëndësi shumë çështjeve. Duhet të jemi shumë të vëmendshëm përsa i përket këtij muaji, kujdes dhe vëmendje kryesisht në blerje, në udhëtime dhe në çështje në lidhje me punën dhe karrierën. Shumë gjëra do të dalin në sipërfaqe, por shumë nga këto do të jenë të rremë, kujdes në verifikimin e dokumentacioneve. Shenjat më të favorizuara për muajin Shkurt do të jenë Gaforrja me shanse të mëdha në çdo fushë, gjithashtu i favorizuar do të jetë Ujori, por kryesisht në çështjet që kanë të bëjnë me paranë, ndërsa Luanët do të nisin një rrugë të re në jetën e tyre.