Presidenti gjerman vizitë në qytetin e Beratit, njeh nga afër historinë dhe kulturën shqiptare: Europa duhet të besojë në arritjet tuaja

2 Dhjetor 2022, 21:35

Në ditën e dytë të vizitës së tij zyrtare në Shqipëri, Presidenti gjerman Frank-Walter Steinmeier vizitoi sot qytetin e Beratit pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO-s.

Kategori të tjera