Receta e ditës - Albani gatuan me shefin Bledar Kola - Sallate me hurne e domate te thata dhe dromesa me ullinj e gjize / Pjesa e dytë

21 Shkurt 2020, 11:03 | Përditesimi i fundit: 2020-02-23 12:30:41

Dromësa (makarona) me ullinj dhe gjizë 
400 gr miell 
100 ml ujë 
kripë 
gjizë 
150 gr ullinj 
vaj ulliri 

Programe të tjera

Shiko të gjitha