Rep-pop/ Disiplinë, dedikim dhe sakrificë, ja disa prej aktorëve që pranuan të ndryshonin plotësisht pamjen për një rol

28 Gusht, 20:00

Disiplina dhe dedikimi janë cilësi që një aktorë duhet të ketë patjetër për të qenë i suksesshëm po ka disa prej tyre që dalin nga vetja dhe ndryshojnë totalisht për një rol!

Shtojnë në peshë, humbin shume kile gjatë procesit dhe ndryshojnë look-un, ja disa prej aktorëve që kanë bërë ndryshime drastike në pamjen e tyre për realizimin e një filmi.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha
Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha