REP-POP/ Legjenda e pop-it, Michael Jackson! 'Diamanti' i muzikës dhe rruga drejt suksesit

14 Tetor, 18:27

Një nga figurat më të rëndësishme kulturore të shekullit 20, Michael Jackson do të kujtohet gjithmonë si Mbreti i Pop-it sado vite që të kalojnë!

Me performancat që të merrnin frymën dhe zërin e elektrizues, Michael ishte idhulli i çdo njeriu në vitet e arta të karrierës së tij.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha