REP-POP/ Marilyn Monroe, Julia Roberts dhe Audrey Hepburn, fustanet ikonike që shënjuan skenat e filmave historikë

15 Tetor, 22:32

Një veshje e bukur mund të zbukurojë një skenë filmi, por një veshje e mrekullueshme e bën atë të paharrueshme.

Moda inspirohet nga filmat klasik, që nuk e humbin asnjëherë cilësinë dhe finesën.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha