Samiti i BE- Ballkani Perëndimor në Tiranë, 'blindohet' qielli

5 Dhjetor 2022, 13:27 | Përditesimi i fundit: 2022-12-05 13:51:34

Një nga masat e marra për mbarëvajtjen e samitit ndërkombëtar është dhe patrullimi me helikopter, diçka që u vërejt dhe ditën e sotme

Kategori të tjera