“Sara dhe të dashurat e tua”… Për kë e ngacmoi Ermira, Ermirin?

31 Dhjetor 2022, 22:24

2023-shin e presim me spektaklin e madh të “E ardhmja është vajzë” nga Ermira Çausholli. Në këtë Vit të Ri, mbushim zemrat tuaja me muzikë të mirë dhe emocione të papërshkrueshme. Xhesika Polo ndan anën më të ndjeshme të saj, me fjalë zemre, me emocione shpirti dhe rrëfime të papërsëritshme. Sara Bajraktari çiltërsisht tregon për aspektet më të rëndësishme të jetës së saj personale. Presim sekondat e para të një Viti të Ri me urimin që të jetë sa më i bardhë dhe i paqtë në shtëpitë tuaja! Mesnata ju thërret në një spektakël fishekzjarresh së bashku me stafin e Report tv. Sot, si asnjëherë më parë, prej orës 21 e deri vitin tjetër