Shpirt i mamit, Suela Bako emocionohet: E ka pasur shtëpinë me dy kanate

4 Shkurt 2023, 22:54

Përqafimi i nënës me vajzën e saj do të jetë kulmi i dashurisë sot në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin. Suela Bako, aktorja dhe regjisorja e njohur ndan emocionet e jetës si asnjëherë më parë, përballë vajzës së saj. Kaltrin Zalla, bija e aktorëve të njohur na tregon anën e bukur të të rinjve që duan të mësojnë e të luftojnë për të ardhmen e tyre. Na ndiqni sot , ora 21:00 në “Report tv” për tu mbushur me dashuri e ndjenja të bukura