'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 17 mars 2023

17 Mars 2023, 08:09

Titujt e gazetave për sot, nga SHBA e Britania duan kandidatë të pastër te maskaradë në Komitetin e Veteranëve e deri tek pse ju lutet Alibeaj kandidatëve të Foltores?