“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 7 korrik, telefonuesit ''sulm'' “Dëshmitarëve të Jehovait”

7 Korrik, 11:34

Telefonuesit kërkojnë STRATEGJI të re për përballimin e koronavirusit dhe SULMOJNË sektin “Dëshmitarët e Jehovait”

Programe të tjera

Shiko të gjitha