SPAK të HETOJË këta politikanë, Zonja i drejtohet Bashës:’ A i ke bërë vetes ndonjëherë këtë PYETJE?

4 Korrik, 10:10

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një zonjë ishte e zhgënjyer nga SPAK duke thënë se ka pritur shumë por nuk ka parë gjë konkrete mbi të gjitha për hetimin e disa politikanëve të cilët i përmendi me emra. Telefonuesja iu drejtuar disa herë kreut të PD-së Basha duke i thënë. A i ke bërë ndonjëherë vetes këtë pyetje.Ndiqeni qëndrimin e qytetares në program.

Programe të tjera

Shiko të gjitha