Speciale/ Të rinj që ikin, politika që përplaset dhe shembuj shprese! Sipërmarrëset që lanë Evropën dhe u kthyen në Shqipëri: Puna shpërblen

29 Tetor 2022, 18:23

Fatkeqësisht, shpesh e më shpesh të rinjtë shqiptarë zgjedhin largimin nga vendi për të gjetur një të ardhme më të mirë në vendet e Bashkimit Evropianë, si Italia, Franca e Gjermania. Ka dhe nga ata që zgjedhin rrugën e vështirë drejt Britanisë së Madhe, duke rrezikuar edhe jetën. Fenomeni duket se nuk ndalet me kaq.

Kategori të tjera