Stuhi të forta në Dibër, gazetari i Report Tv mbulohet nga dëbora në Qafë-Murrizë

20 Janar, 11:30

Qarku i Dibrës është përfshirë nga reshje dhe stuhi të forta dëbore.

Gazetari i Report Tv, Mahir Jangulli, i cili ka dalë në terren në bypassin e Qafë-Murrizës, aks i cili është bllokuar si pasojë e dëborës e kishte të pamundur që të raportonte, për shkak të stuhisë së fortë së borës.