Tabaku: Kemi bërë 3 herë thirrje për Komision Hetimor dhe na keni lënë në hije, s’funksionojnë institucionet! Balla: Debat shterp, i pavend

16 Mars, 14:59

Jorida Tabaku, deputete e PD, njëkohësisht edhe drejtuese e Komisionit të Çështjeve Europiane prezantoi sot ne Parlament, ligjin e ri mbi Rolin e Kuvendit në Procesin e Integrimit. Tabaku tha se ne hartimin e këtij ligji janë bazuar ne eksperiencën e parlamentit gjerman, me ndihmën e ekspertit Hans Joachim Falenski, këshilltari i grupit parlamentar të CDU-së.

Kategori të tjera