Telefonuesi prek me thirrjen e tij dhe merr shembull gazetarin: Gjynah që ju…

12 Korrik, 10:42

Në emisionin “Shtypi i ditës dhe ju” në Report TV me moderator Besard Jacaj pati një interes të lartë për temën e ditës. Ndërsa, një telefonues i tha gazetarit Besard Jacaj duke e marrë si shembull se janë rinia dhe bashkëmoshatarët e tij ata që duhet të drejtojnë vendin. Dëgjoni thirrjen prekëse…

Programe të tjera

Shiko të gjitha