U zhduk pa adresë Ermal Ngucaj, ditën e ngjarjes transportoi me makinë, një person të shpallur në kërkim

16 Nëntor 2020, 18:06

Ermal Ngucaj, personi i zhdukur një muaj më parë në qytetin e Vlorës rezulton që ditën e ngjarjes të ketë transportuar një person që ishte shpallur në kërkim nga policia e Vlorës. Ky person që Ngucaj ka qëndruar në Vlorë, ditën e zhdukjes së tij, mësohet se quhet Jani Ashiaj, i cili ishte në kërkim për akuzën e “Prodhimit dhe shitjes së lëndëve narkotike”.

Programe të tjera

Shiko të gjitha