USUP TALKS, platforma e të rinjve shqipfolës

21 Mars 2018, 10:37

Sara Gorovelli dhe Son Frroku shpjegojnë mënyrën e funksionimit të kësaj platforme në studion e emisionit Rreze Dielli në Report TV

Programe të tjera

Shiko të gjitha